Начало ИМОТИ ТОП Имоти
Агенция Лион
къща за целогодишно живеене
To change image, hover mouse over thumbnails below
Основна информация
 Обява номер:735
 Вид обява: Продажба
 Цена: 230.000 EUR
 Тип имот:КЪЩА
 Район:с. Долни Лозен
Допълнителна информация
 Площ:178
Особености
 Ток:Да
 Вода:Да
 Регулация:Да
 Канализация:Да
 За жилищно строителство:Да
 Близо до градски транспорт:Да
Описание

Продават се две Енергоспестяващи къщи, с висока степен на жилищен комфорт при изключително ниска годишна консумация на енергия.къща находяща се в с. Долни Лозен. Къщата е във високата част на селото, в непосредствена близост до гората, по поддържан асфалтиран път. Има канализация, двор 625м2. Къщата е изпълнена на едно ниво, разполага с три просторни спални, дневна, кухня, две Б+WC, мокро и гардеробно помещения, голяма покрита веранда. Предава се на шпакловка и замазка, положени Ел, ВиК, и отоплителна инсталация за подово отопление, вентилационна система с топлообменник, немска ПВЦ дограма с трипластов стъклопакет.
При оферираната цена получавате - Завършена фасада, с облицовка от естествени материали камък и дърво. Завършена веранда с под от дърво. Помещения с фино шпакловани стени и подова замазка. Положени всички видове инсталации, включително системата за вентилация и климатизация, с монтиран рекуператор. Вградени в пода канали и кутии за климатизация с термопомпа.
Ако желаете напълно завършена къща, към базовата се добавят боядисани стени, положени подови настилки, завършени и оборудвани санитарни възли, интериорни врати, инсталирана термопомпа въздух-вода, озеленяване на двора с инсталирана напоителна система.
Къщата ще бъде изградена и предадена до базова степен на завършеност до септември 2019 г. Имате възможност за избор на материали и цветови решения и възможност за завършване до ключ.

За контакти
Томина Стайкова (Брокер)
Телефон: 02/ 992 68 22
Мобилен: 0899 91 08 75
Email: Напиши е-мейлТЪРСЕНЕ


www.lozen.bg
ЛИОН - Агенция за недвижими имоти. Лозенските имоти